سرویس اکتیودایرکتوری دامین در ویندوز سرور شامل یک سرویس دایرکتوری است که احراز هویت متمرکز را برای شبکه های مایکروسافت فراهم می آورد.
سرویس AD DS، Active Directory Domain Services در ویندوز سرور شامل یک سرویس دایرکتوری است که احراز هویت متمرکز را برای شبکه های مایکروسافت فراهم می آورد. برخی مزایای این سرویس عبارتند از: ساختار سازمانی به صورت سلسله مراتبی، تشخیص هویت multimaster (توانایی دسترسی و تغییر از چندین نقطه مدیریتی) جهت ایجاد قدرت تحمل خطای بیشتر و افزایش آن، دسترسی به منابع شبکه از یک مکان واحد، قابلیت برقراری ارتباطات مطمئن با شبکه های خارجی که از نسخه های قبلی اکتیودایرکتوری، حتی از سیستم عامل unix استفاده می کنند.
مایکروسافت سرویس اکتیودایرکتوری را در ویندوز سرور 2000 به منظور مخزن اصلی برای اطلاعاتی نظیر کاربران، کامپیوترها، سرویس ها و دیگر منابع روی شبکه مایکروسافت معرفی نمود. اگرچه در نسخه های بعدی اکتیودایرکتوری در ویندوز سرور 2003 و ویندوز سرور 2008 و 2012 عملکردها و ویژگی های امنیتی جدیدی معرفی شده اند، ولی در بقیه سرویس های اساسی، مشابه یکدیگر می باشند و عملیات احراز هویت (Authentication) متمرکز و اجازه دسترسی برای سازمان های کوچک و بزرگ را فراهم می نمایند.
در سازمانها و شرکتهای بزرگ، از Active Directory برای سازماندهی سیستمهای کامپیوتری خود استفاده میکنند. در این مقاله ما به شما join کردن سیستمهای مک را به Active Directory آموزش میدهیم. بعد از این آموزش شما میتوانید با یوزر و پسورد ویندوزتان در سیستم عامل مک Login نمایید.
1- ابتدا با یوزر admin لوکال وارد شوید.
2- سپس وارد تنظیمات شوید.
3- بر روی Users & Groups کلیک نمایید.
4- بر روی Click the Lock to Make Changes کلیک کنید و یوزر و پسورد ادمین لوکال را وارد کنید.
۵- بر روی Login Option کلیک کنید.
6- بر روی Join که در کنار عبارت Network Account Server است کلیک نمایید.
7- در پنجره ظاهر شده آدرس Active Directory را وارد نمایید.
8- پس از چک کردن آدرس، فیلدهای زیر ظاهر میشوند. بر اساس اطلاعات دامین، فیلدها را کامل نمایید.
9- منتظر بمانید تا اطلاعات توسط سرور تایید شود.
10- پس از تایید سرور، پنجره زیر ظاهر میشود. ملاحظه میکنید که نام دامین ظاهر شده است.
11- در انتها در همان قسمت Login Option در قسمت Display Login Windows as را بر روی Name & Password بگذارید.
12- ریبوت کنید.
13- با نام کاربری خود لاگین کنید و تمام.
برای آوردن این صفحه کافیست که به بالا سمت راست صفحه خود دقت کنید و روی یوزرنیمی که مکتون هست کلیک کنید.