یکی از شکایات عمده خریداران سرفیس این است که چرا کیبورد مخصوص این محصول در پکیج اصلی دستگاه گنجانده نمیشود و چرا کاربران باید آن را به عنوان یک وسیله جانبی به صورت جداگانه خریداری کنند. در اکثر بازارها سرفیس پرو ۳ در ۲ نسخه با کیبورد و بدون کیبورد با قیمتهای متفاوت به فروش میرسد. این مسئله نشان دهنده این است که مایکروسافت همچنان تصمیم ندارد سیاست خود را در این زمینه تغییر دهد.
کیبورد اختصاصی سرفیس موسوم به کاور (Cover)، هم یک کیبورد کامل است و هم از نمایشگر محافظت میکند. کیبورد (تایپ کاور) جدید مایکروسافت از نسخه های قبلیاش بزرگتر است. این کاور از یک لولای اضافه استفاده می کند که باعث تا شدن لبه بالایی کاور و اتصال آن به بدنه تبلت میشود. این طراحی با وجود ساده بودن، از لحاظ ارگونومیک پیشرفت چشمگیری محسوب می شود؛ چرا که برای تایپ کردن زاویه بسیار مناسبتری را به کاربر میدهد. البته نگران نباشید؛ در سرفیس پرو ۳ همچنان میتوان از نسخه های قبلی تایپ کاور استفاده کرد.
سیستم عامل سرفیس ویندوز ۸٫۱ است. همچنین سیستمعامل ویندوز ۸٫۱ کامل مایکروسافت بر روی سرفیس بیش از گذشته برای صفحات لمسی بهینه شده است و قابلیت split-screen برای استفاده همزمان از دو اپلیکیشن کنار یکدیگر شبیه به مالتیویندوز سامسونگ بسیار کاربردی به نظر میرسد.
مدل نخست این دستگاه با معماری پردازنده آرم با سیستم عامل «ویندوز آر.تی»، و مدل حرفهای آن با پردازنده اینتل و سیستم عامل ویندوز ۸ عرضه خواهد شد. صفحهٔ نمایش دستگاه ۱۰٫۶ اینچ با نسبت تصویر ۱۶:۹ و کیفیت وضوح بالا (HD) در مدل آر.تی و کیفیت وضوح بالای کامل (Full HD) در نسخه حرفهای خواهد بود. مدل نخست با دو ظرفیت ۳۲ و ۶۴ گیگابایت، با درگاه (پورت) MicroSD و USB 2.0 به وزن ۶۷۶ گرم، و دستگاه مدل حرفهای (Pro) در دو ظرفیت ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت دارای درگاه (پورت) microSDXC و USB 3.0 به وزن ۹۰۳ گرم به بازار عرضه شد ، بهتر است بدانید نسخه جدید این محصول در سایز ۱۲ اینچی با سخت افزار قوی تر به بازار عرضه شده است.
نتیجه گیری: سرفیس بر خلاف تبلت یک کامپیوتر کوچک و قابل حمل با همان کارایی کامپیوتر رومیزی است.
برای خریداری این محصول با قیمت مناسب می توانید با شرکت آرسس تماس حاصل فرمایید.