نماد سایت شرکت آرسس

ریست کردن پسورد ویندوز با Hiren’s Boot

PS4

PS4

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که پسورد ویندوز خود را فراموش کرده باشید و اطلاعات مهمی درون درایو ویندوز خود داشته باشید و مایل به تعویض ویندوز نیستید، یا یکی برای سیستم شما پسوردی قرار داده است و می خواهید بدون پاک شدن اطلاعات پسورد ویندوز را بشکنید. با ما همراه باشید تا بهترین را ریست کردن رمز عبور ویندوز را به شما آموزش دهیم.

شما می توانید Hiren’s Boot را از سایت خود این شرکت دانلود کنید.

پس از دانلود هایرنس بوت آن را بر روی یک سی دی رایت کنید.(چون فایل iso است باید بصورت bootable رایت شود)

همچنین می توانید برای رایت از نرم افزار Ultra iso و یا نرم افزار های رایت فایل iso دیگر استفاده کنید.

سی دی Hiren’s Boot را درون دستگاه قرار دهید و و اجازه دهید تا محطی ساده هایرنس بوت برای شما نمایش داده شود.

محیط هایرنس بوت را می توانید در عکس زیر مشاهده کنید.

حالا به پایین بروید و واراد گزینه “Offline NT/2000/XP/Vista/7 Password Changer” شوید.

اجازه دهید تا برنامه وارد هسته کرنل شود و “Offline NT Password & Registry Editor”  را لود کند.(در این مرحله احتیاج به وارد کردن چیز ندارید)

پس از لود کردن، شما باید درایور ویندوز خود را انتخاب کنید. در اینجا سیستم من یک پارتشین دارد و پیدا کردن پارتیشنی که ویندوز بر روی آن نصب است سخت نیست. امام اگر هارد شما چندین پارتیشن دارد برای پیدا کردن پارتیشن ویندوز به حجم درایو ها دقت کنید(چون اسم درایور ها مشخص نیست) و معمولا درایوی که کمترین حجم را دارد درایو ویندوز است.

درایو ها با عدد مشخص شده اند پس از تشخیص پارتیشن ویندوز، عدد آن را وارد کنید اینتر را بزنید.

حالا اجازه دهید تا درون فایل های ویندوز فایل پسورد را پیدا کند. در این مرحله تنها پس از انجام پردازش تنها یک اینتر بزنید.

در این مرحله از شما می خواهد که قسمتی از فایل های رجیستر ویندوز را می خواهید ریست کنید را برای برنامه مشخص کنید.

با زدن یک اینتر اجازه دهید تا برنامه عملیاتی را که بصورت پیشفرض برایش مشخص شده را انجام دهد.

پس از لود (بارگزاری) شدن فایل رجیستری، برنامه از شما می پرسد که دقیقا می خواهید چکار کنید!

اینبار هم با وارد کردن یک اینتر اجازه دهید تا برنامه روندی را که بصورت پیشفرض برایش در نظر گرفته شده است را طی کند(همان گزینه Edit user data and passwords).

اجازه دهید تا برنامه روند خود را طی کند.

در این قسمت باید نام کاربری (User) که می خواهید پسورد آن ریست شود را انتخاب کنید.(ممکن است یک سیستم دارای چندین نام کاربری باشد).

اگر سیستم مورد نظر دارای یک نام کاربری است اینتر را بزنید تا برنامه به کار خودش ادامه دهد، در غیر اینصورت نام کاربری مورد نظر را وارد کنید و سپس اینتر را فشار دهید.

می بینید که برنامه از شما می پرسد که می خواهید با یوزر مورد نظر چکار کنید، برای پاک کردن پسورد یوزر مورد نظر ۱ را وارد کنید و سپس دکمه اینتر را فشار دهید.

با نشان دادن پیغام Password cleared! برنامه به شما نشان می دهد که پسورد به درستی پاک شده است.

حالا می توانید با وارد کردن کلید ۱ و سپس اینتر از این مرحله نیز رد شوید.

حالا کلید “q” را فشار دهید تا از “Offline NT Password & Registry Editor registry editing tool” خارج شوید.

نکته مهم : دقت کنید که کار شما تمام نشده است! شما باید در مرحله ی بعد یک پسورد جدید را انتخاب کنید قبل از اینکه به کلی از برنامه خارج شوید یا کامپیوتر را ریست کنید.

حالا دکمه “y” را فشار دهید و سپس دکمه اینتر را بزنید. با پیغام “At the Step FOUR: Writing back changes menu” مواجه می شوید.

برنامه از شما می خواهد که اگر می خواهیدفایل فایل برگشتی ساخته شود، کلید y و سپس اینتر را بزنید.

شما می توانید پیغام “EDIT COMPLETE” که می گوید عملیات ویرایش کامل شد را مشاهده کنید. این پیغام به این معنی می باشد که پسورد سیستم شما تغییر پیدا کرده است.

برنامه در ایثن قسمت گزینه هایی دارد که می توانید دوباره به محیط برنامه بازگردید.

اگر دستورالعمل های بالا را به دقت دنبال کرده باشید، احتیاجی به این کار نیست، با زدن دکمه اینتر می گویید که دوباره محیط برنامه تکرار نشود.

کار تمام است!

شما موفق شدید بدون از دست رفتن اطلاعات، پسورد خود را پاک کنید. حالا باید سی دی Hiren’s Boot را از دستگاه خود خارج کنید و سپس کامپیوتر را ریستارت کنید. با بالا آمدن ویندوز می بینید که خبری از درخواست پسورد نیست و براحتی به محیط ویندوز می روید.

نکته : دوستان دقت کنند این روش، روشی است که هرکسی آن را بلد نیست اما شما باید این احتمال را بدهید که فردی بدون اجازه شما با شکستن رمز عبور سیستم شما به اطلاعاتتان دسترسی پیدا کند.

پیشنهاد آرسس به شما این می باشد که بر روی پارتیشن ها یا فولدر هایی که اطلاعات مهمی درون آنها دارید نیز پسوورد بزارید. یا فایل های خود را پنهان کنید!

خروج از نسخه موبایل