نماد سایت شرکت آرسس

Vmware چیست و چه کاربردهایی دارد؟

workstation - VMware - virtualization - virtualization machine - VMware esxi - VMware esx - وی ام ویر - مجازی سازی - ماشین مجازی - مجازی - دیتاسنتر - دیتا سنتر - ماشین مجازی سازی

workstation - VMware - virtualization - virtualization machine - VMware esxi - VMware esx - وی ام ویر - مجازی سازی - ماشین مجازی - مجازی - دیتاسنتر - دیتا سنتر - ماشین مجازی سازی

نرم افزار Vmware (وی ام ویر) یکی از  قدرتمندترین نرم افزارهای مجازی سازی است که تقریباً از سال ۲۰۰۵ کار خود را شروع کرده است و در این مدتی که در میان کاربران مورد استفاده قرار گرفته است، توانسته جوایز زیادی را از مدیران IT دریافت کند.

ابن نرم افزار قادر است که اگر روی یک سیستم که امکان مجازی‌سازی داشته باشد، ماشین‌های مجاز متعددی با سیستم عامل ها و کنترل پنل های مختلفی را روی خود پیاده سازی کند.

این نرم افزار با میلیون ها کاربر در سراسر دنیا، کارایی را در تولید نرم افزارها بهبود بخشیده، هزینه ها را کاهش داده و انعطاف پذیری را بالا برده است و راه امن تری را برای پاسخ گرفتن از برنامه ها پیش پای ما می گذارد.

نصب VMware روی رایانه رومیزی، اولین گام برای انتقال ساختار IT موجود به یک ساختار مجازی است. با ایستگاه کاری VMware غیر از ساده کردن عملیات توسعه و تست نرم افزار و سرعت بخشیدن به توسعه برنامه‌های کاربردی، سازگاری برنامه‌های کاربردی و اجرای عملی مهاجرت از یک سیستم عامل به سیستم عامل دیگر را تضمین می‌کند و امکان امتحان این که آیا این نقل و انتقال و تعویض سیستم عامل، زیانی برای شبکه یا سایر نرم افزارهای کاربردی در حال اجرا دارد یا خیر را به شما می‌دهد.

این قابلیت در کنار برخی قابلیت‌های دیگر VMware آن را به یک وسیله ضروری برای توسعه دهندگان IT و مدیران سیستم ها ساخته است.

یکی از قابلیت های ویژه این نرم افزار تقسیم بندی تمامی مجازی ساز شده هاست که به عنوان مثال منابعی که در اختیار هر سیستم قرار می دهد به گونه ای دقیق است که به نظر میرسد هر سیستم دارای سخت افزارهای جداگانه ای است.

به کمک VMware می‌توان شبکه های مجازی پیچیده ای را راه اندازی و انواع نرم افزارها را در بسیاری از محیط ها به طور همزمان اجرا کرد و تمامی این موارد را میتوان تنها روی یک سیستم انجام داد.

با استفاده از VMware می‌توان بدون نیاز به انجام عملیات پارتیشن بندی دوباره هارد، سیستم عامل جدیدی را نصب کرد و بدون نیاز به بوت کردن سیستم، بین سیستم عامل های نصب شده تغییر موقعیت داد.

خروج از نسخه موبایل